JOQ Albania
Home

Vetëm më symprehtit mund ta dallojnë kafshën e fshehur në këtë foto
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 09/05/2019 9:58

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në shikim të parë kjo fotografi tregon një mjedis shkëmbor, i mbuluar pjesërisht me borë në një anë mali.

Por nëse përqëdroheni pak më shumë mund të vini re se në foto në fakt ndodhet, i pa fshehur, një grabitqar.

Kafsha e egër në foto është leopard dëbore, i kamufluar aq mirë me mjedisin ku jeton, në nëmyrë që të jetë pothuajse i padukshëm për prenë e tij.

Falë gëzofit të tij të shumë të ngjashëm me mjedisin përreth Himalajave të Indisë Veriore, ky grabitqar pothuajse nuk duket fare me sy të lirë.

Fotoja është shkrepur nga 38-vjeçari Saurabh Desai, një fotograf i botës së egër nga qyteti Surat i Indisë më herët gjatë këtij viti.

Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania