JOQ Albania
Home

Mban rekordin që prej vitit 1999, kjo është gruaja me gjoksin më të madh natyral në botë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 06/05/2019 21:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Annie Hawkins-Turner mban “titullin” si gruaja që ka gjoksin më të madh natyral në botë.

Amerikania, e cila mban emrin e skenës Norma Stitz, mban rekordin botëror Guinness për shkak të bustit të saj aspak të zakonshëm.

Tashmë ajo e ka përdorur madhësinë e gjoksit për të nisur karrierën e saj argëtuese për të rritur.

Pasi mori titullin, Norma Stitz ka treguar për mediat se gjoksi i saj nisi të zhvillohej në një moshë më të hershme se bashkëmoshataret e saj.

Ajo u shpreh:

Thjesht filloi të rritej dhe nuk u ndal më. Fillova që të mbaja reçipeta që në klasën e tretë, dhe ishin reçipeta për gra të rritura. Nuk mbaj mend të kem mbajtur trupore sportive."

Norma e mban rekordin që në vitin 1999 dhe asnjë deri më tani nuk ka mundur që t’i marrë “titullin”.

Burimi:Daily Star|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania