JOQ Albania
Home

Si në mesjetë/ Ky është fshati shqiptar ku banorët lidhen me litar për të kaluar lumin
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 06/05/2019 20:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Infrastruktura në vendin tonë vazhdon ende të jetë një problem madhor. Shumë prej rrugëve në gjithë territorin e Shqipërisë nuk janë të shtruara ashtu siç duhet.

Po ashtu një problem tjetër madhor në vendin tonë është edhe mungesa e urave. I tillë edhe rasti i banorëve të fshatit Dardhë në njësinë Administrative Hotolisht, Bashkia Librazhd.

Një qytetar ka nisur në redaksinë e JOQ Albania, disa foto ku shikohet se banorët detyrohen të kalojnë lumin, duke u lidhur me litar duke rrezikuar kështu edhe jetën e tyre.

Siç  shikohet edhe në fotot pamjet janë të rënda. Po ashtu qytetari në mesazhin e tij shkruan se edhe gratë shtatzëna dhe personat e sëmurë duhet ta kalojnë lumin duke u lidhur me litar.

Madje edhe fëmijët për të shkuar në shkollë, duhet të lidhen me litarë dhe më pas të ulen në një ndenjëse të vjetër për të kaluar lumin. Gjithashtu qytetari në mesazhin e nisur për JOQ Albania shkruan se Taulant Balla dhe Rilindja po lënë 60 familje të vuajnë çdo ditë.

Më poshtë po ju sjellim fotot, që flasin më shumë se 1000 fjalë.

Mesazhi i qytetarit:

Ke bashkia e Taulant Balles dhe e rilindjes se si 60 familje e vuajn cdo dit kte tmerr te vertet dhe askush se mer mundimin per uren qe ishte dhe nuk egziston me por si nje   percjelles rryme elektrike ku duhet te kaloi i semuri pleqeria rinia femia per ne shkoll grat shtatzana. Eshte bazamenti i ures se vjeter po’ ta shikoni me vëmendje. Dhe ky nje i semur dhe tjetri qe e terheq litarin..’’