JOQ Albania
Home

Misteri/ 10 vende që nuk i shpjegon dot shkenca, por që në fakt ekzistojnë
Shkruar nga: N Hoxha | Publikuar më: 04/05/2019 0:08

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ka shumë vende në planetin tonë për të cilat shkenca nuk ka një shpjegim. Kwto vende duken magjike, por edhe sikur i përkasin një bote tjetër.

Më poshtë po iu rendisim vendet për të cilat nuk dihen ende se si janë formuar.

Një rrjedhë e ujit në këtë vend të Minesotas nuk dihet se ku shkon.

Drita në Norvegji. Akoma nuk dihet se si për çdo natë në Hessdalen në qiell shfaqen drita të çuditshme.

Shpellla movile në Rumani, e cila duket si një pjesë e planetit Mars.

Liqeni Karachay, Rusi. nëse rrini më shumë se 1 orë aty ju do të vdisni nga rrezatimi.

Pemë mbi pemë në Piemonte.

Qyteti i Kachi në Kazakistan ku të gjithë njerëzit bien në gjumë dhe nuk dihet nga çfarë.

Shkretëtira e Namibisë ka disa hapësira në cilat ka bar dhe në të tjera jo. Nuk dihet shkaku i këtij fenomeni.

Në qytetin e Taos, Meksikë dëgjohen vazhdimisht zhurma që nuk dihet nga vijnë.

Stuhia që nuk pushon kurrë në Venezuelë.

Lumi që zien në Arizona.

Bashkangjitur fotot e secilit vend.