JOQ Albania
Home

Kështu dukeshin disa nga këngëtarët tuaj të preferuar përpara se të bëheshin të famshëm
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 01/05/2019 9:51

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Këngët e tyre vazhdojnë të kryesojnë listat e klasifikimeve.

Kanë bërë mijëra koncerte në të gjithë botën. Numri i fansave të tyre shkon në miliona. Por, një herë e një kohë, këta super-të famshëm ishin fëmijë dhe adoleshentë të zakonshëm!

Si të gjithë ne, ata shkonin në shkollë. Shumë prej tyre dikur kishin modele të çuditshme flokësh. Lëkura e tyre ka qenë shumë larg perfeksionit dhe buzëqeshjet e tyre nuk kanë qenë aq të kuruara.

Ne ju kemi sjellë disa foto të vjetra e të rralla që tregojnë disa nga yjet e famshëm të muzikës pop në rininë e tyre.

Sigurisht, ajo që bie në sy është se ata duken shumë herë më mirë ditëve të sotme sesa kur ishin më të rinj.

Burimi: Bright Side|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania