JOQ Albania
Home

Iu shpall gruaja “Miss Seksualiteti”, prifti ortodoks ndëshkohet keq: Është një mëkat i madh kur gruaja…
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 15/04/2019 9:53

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një prifti i është ndaluar hyrja në kishë dhe është ‘internuar’ në një fshat të vogël pasi gruaja e tij fitoi një çmim bukurie.

32-vjeçarja, Oksana Zotova, e cila është e martuar me priftin ortodoks, mori pjesë në një konkurs bukurie dhe fitoi çmimin ‘Miss Sekualiteti’

Por, pas këtij çmimi, priftit Sergiy Zotov iu ndalua të bënte shërbime në katedralen ortodokse Magnitogorsk.

Përpara se mund të kthehet në pozicionin e mëparshëm, prifti duhet ta bëjë gruan e tij që të pendohet.

Një përfaqësues i gjyqit të kishës At Feodor Saprykin, u shpreh për mediat ruse:

Është një mëkat i madh kur gruaja e një prifti e ekspozon veten aq shumë. At Sergiy Zotov nuk do të kthehet në vendin e tij derisa gruaja e tij të pendohet. Çfarë lloj prifti është ai që nuk mund të menaxhojë as familjen e tij?”
Burimi: LAD BIBLE| Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania