JOQ Albania
Home

Çfarë mund të blesh me 20 dollarë në vende të ndryshme të botës
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 13/09/2016 16:25

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Jeni diku nëpër botë, ju ka marrë uria dhe për momentin keni vetëm 20 dollarë në xhep? Një studim interesant ju ndihmon për të kuptuar se çfarë mund të blini me kaq lekë në vende të ndryshme të botës, pasi vende të ndryshme kanë edhe standartin e jetesës të ndryshme.

Shikoni fotot e mëposhtme për të kuptuar se në cilat vende dhe e mbushni ose jo tavolinën tuaj të bukës.