JOQ Albania
Home

I hëngri karikuesin e telefonit, burri i kërkon llogari miut duke e goditur me thupër
Shkruar nga: L Çela | Publikuar më: 11/02/2019 15:04

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një burrë nga India jugore ka torturuar një mi, pasi i kishte ngrënë kabullin e karikuesit të telefonit.

Ai kishte lidhur miun pas një shisheje plastike dhe po e rrihte me një thupër të vogël, derisa të urinonte.

Ndërsa po e godiste me thupër, ai i tregonte kokën e karikuesit, duke i kërkuar llogari se i kishte shkaktuar një dëm prej 8 rupish.

Ai iu drejtua miut:

Pse e kafshove këtë duke më shkaktuar një dëm prej 8 rupish. Do të paguajë babai apo mamaja jote për dëmin tani?

Pamjet janë shpërndarë nga Daily Mail dhe po bëjnë xhiron e rrjetit.