JOQ Albania
Home

Libri në Danimarkë nuk njeh Serbinë, por vetëm Kosovën me territor të zgjeruar
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 10/02/2019 10:03

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Serbia nuk ekziston dhe Kosova paraqitet me kufij më të gjerë territorialë, duke u kufizuar me Hungarinë.

Kjo është paraqitja e Kosovës dhe Serbisë që aktualisht janë në konflikt për çështjet territoriale, në një libër të auto shkollës në Danimarkë.

Me dashje apo pa dashje, në këtë hartë territori e Serbisë është futur brenda kufijve të Kosovës.

Ndërsa një grua, shkruan Tetova sot, avokate e të drejtave të njeriut, në profilin e saj bën një pyetje interesante.

A paramendohet kjo kur ata thonë se Kosova është Serbi?”