JOQ Albania
Home

Si vizatohet “X-i”? Kjo është dilema e re që po i mundon njerëzit e internetit
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 22/01/2019 23:07

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me shumë mundësi secili prej nesh nuk merret më me rregullat e shkrimit pasi ka mbaruar shkollën dhe ka “shpëtuar” nga mësuesit e rreptë.

Por, një foto e re e publikuar në rrjetet sociale i ka bërë përdoruesit e interesit të kuptojnë që ka mënyrë të ndryshme për të vizatuar një “X”. Dhe, këto mënyra përdoren ndryshe nga njerëz të ndryshëm.

Gjithçka nisi kur artistja, Sixers Smasey ndau një foto të Tëitter dhe që atëherë njerëzit nuk ndalojnë së komentuari versionin e tyre për të vizatuar një “X”.

Ndërkohë që komentet vazhdonin të shtoheshin, ajo shkroi:

Konsensusi i përgjithshëm është se amerikanët e bëjnë sipas mënyrës 7 dhe 8 ndërsa, Mbretëria e Bashkuar sipas 5 dhe 6. Ndoshta kështu jemi mësuar në shkollë, nuk jemi të sigurt për vendet e tjera."