JOQ Albania
Home

12 raste njerëzish të veçantë dhe unikë që do ju bëjnë t’i harroni standardet e bukurisë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 22/01/2019 22:39

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Standardet e bukurisë, të vendosura nga shoqëria jonë, i ndajnë njerëzit në të bukur apo të shëmtuar, elegantë apo të shëndoshë e të tjera me radhë.

Por, përtej këtyre standardeve të gjithë jemi të ndryshëm dhe unikë, dhe janë pikërisht këto ndryshimet nga të tjerët që na bëjnë të veçantë.

Disa personave u ka rënë për pjesë që të jenë tërësisht të ndryshëm nga pjesa tjetër e njerëzve dhe ata jo vetëm e pranuan veten ashtu siç janë, por e bënë edhe “botën” që t’i ndjekë nga pas.

Kështu, duke vlerësuar shumëllojshmërinë e njerëzve në botë, ne po u sjellim me anë të një foto-galerie më poshtë disa raste që do u bëjnë t’i harroni standardet e bukurisë. JOQ Albania