JOQ Albania
Home

“Shqipëria, një ndër 15 vendet që duhet vizituar gjatë vitit 2019”
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 26/12/2018 9:11

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Revista prestigjioze “Harper Bazaar”,  ka renditur Shqipërinë mes 15 destinacioneve që duhen vizituar gjatë vitit 2019.

Për vendin tonë, thuhet se Booking ka renditur Ksamilin, i cili ndodhet në jug të Shqipërisë, si një thesar për tu zbuluar.

Platforma e vlerëson këtë zonë turistike të Shqipërisë, për mikpritjen, ushqimet e detit dhe njerëzit miqësor.

Ndërkohë citohet se edhe ‘Lonley Travel’ e ka renditur Shqipërinë, si një vend që duhet vizituar gjatë verës së vitit 2019.

“Shqipëria mbetet një destinacion ku ju mund të eksploroni bukurinë e maleve, fshatrave, detit dhe të kryeqytetit Tiranës”, shkruhet ndër të tjera.