JOQ Albania
Home

Bojkotuan mësimin dhe protestuan, këto ishin pankartat më pikante të studentëve
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 06/12/2018 13:24

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ditën e sotme protesta e studentëve ka marrë përmasa më të mëdha. Në ditën e dytë të protestës së studentëve i janë bashkuar e Durrësit dhe Korçës. Nën një zë ata kërkojnë plotësimin e kërkesave të tyre, në lidhje me uljen e tarifës studimore.

Studentët kanë bojkotuar mësimin ndërsa kërkojnë uljen e tarifave shkollore apo përgjysmimin e tyre, përmirësimin e kushteve në konvikte dhe heqjen e tarifës për kreditet e provimeve të mbartura.

Ndërkohë kanë rënë në sy pankartat e veçanta të studentëve që kërkojnë të drejtat e tyre.

Më poshtë ju tregojmë pankartat më pikante të kësaj proteste.

Ndërkohë ministrja e Arsimit dhe e Sportit, Lindita Nikolla është shprehur se do të anulojë vendimin për provimet e mbartura, dhe shfuqizimin e pikës 4 të VKM nr. 288 për tarifat.