JOQ Albania
Home

Plazhet më të bukura në botë fotografuar nga ajri
Shkruar nga: | Publikuar më: 01/07/2016 10:39

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me siguri keni vizituar plazhe mjaft të bukura, por për të gjithë ju që adhuroni detin, ka gjithnjë vend për më mirë dhe këto foto e dëshmojnë. Fotografi amerikan Gray Malin ka shpenzuar plot 5 vite duke dokumentuar nga ajri disa prej plazheve më të bukura, duke nisur nga SHBA e deri në Australi.