JOQ Albania
Home

Jeni i suksesshëm? Ja tiparet që duhet të keni
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 20/02/2016 19:55

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Suksesi është një gjë shumë delikate. Për të arritur atë që çdokush synon duhet të keni durim, një opinion pozitiv, dhe aftësinë për të qenë i hapur me të tjerët.
Imazhet e mëposhtme tregojnë se si qëndron raporti i njerëzve të suksesshëm me ata që nuk janë të tillë.