JOQ Albania
Home

4 gjërat që bëjmë online, të cilat nuk do t’i bënim kurrë në jetën reale
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 12/02/2016 20:55

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Interneti – atje ku mund të bërtasim për arritjet tona dhe të lexohemi nga një audience pothuajse e panjohur; vendi ku mund të publikojmë foto të jetës së natës, por ama fshehim fotot e vjetra e gjimnazit.

Jeta reale – atje ku nuk është e pranueshme të bëjme çdo gjë që bëjmë në internet dhe do të ishte e çuditshme apo edhe e paligjshme nqs do i bënim.

Ju lutemi, mos bëni asnjë nga këto gjëra në jetën tuaj reale…