JOQ Albania
Home

Kush tha që burrat s’janë të zgjuar?! Ja ideja gjeniale për ndarjen e krevatit
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 09/02/2016 10:48

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kemi parë çifte të debatojnë për çështje të ndryshme, por rasti që do t’ju sjellim më poshtë është më i veçanti, ndoshta dhe më banali. Nuk bëhet fjalë për tradhti apo mungesë dashurie, as për punë shtëpie, por për ndarjen e krevatit, kjo tregon sa shumë duhen këta dy persona.

Një burrë i quajtur Jonathan duket se ka gjetur zgjidhjen e përjetshme për t’i dhënë fund luftës me gruan për ndarjen e krevatit. Ai bleu një lazer dhe ndau anët e shtratit me të në pjesë të barabarta.

“Në shtëpinë tonë nuk ka debat, por të dhëna”, u shpreh ai.

Nëse shtrati juaj është i madh dhe ju përfundoni në dysheme, e keni një zgjidhje, ndoshta është koha për të marrë një lazer.

laser-solves-couple-bed-side-wars-jonathan881-5