JOQ Albania
Home

Realiteti i shoqërisë moderne, mos i humbni këto ilustrime
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 08/02/2016 12:18

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shoqëria moderne ka evoluar me disa risi apo ndryshime që prekin pjesën më të madhe të njerëzimit në botë, ndose kanë kultura dhe zakone të ndryshme. “Boredpanda” ka hedhur disa ilustrime, një art që tregon disa situata të caktuara të shoqërisë, që kjo e fundit i ka pranuar dhe jeton me to.

Këto ilustrime janë krijuar nga dy rumun, satira e të cilëve ka një domethënie të madhe.