JOQ Albania
Home

Merrni shembull nga gjyshja 95-vjeçare!
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 06/02/2016 12:33

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nuk është çudi kur shikojmë të rinj që kujdesen për trupin e tyre me ushtrime fizike apo palestër, por kur bëhet fjalë për një të moshuar, këtu qëndron e veçanta.

Johanna Quaas është emri i gjimnastikes më të vjetër në botë. Ajo ka lindur në vitin 1925 dhe është plot 95 vjeçe. Shumica e grave në moshën e saj mund të jenë duke qëndruar me nipërit ose bëjnë një jetë pasive, por ajo është një “egërsirë” e vërtetë në gjimnastikë. 

Për të gjithë ata të rinj që përtojnë dhe preferojnë të rrinë në kafene, duhet ta shikojnë këtë video dhe t’i kushtojnë më shumë rendësi trupit të tyre për një jetë më të shëndetshme.