JOQ Albania
Home

Si të dekoroni shtëpinë me vazo të bukura
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 29/01/2016 12:27

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Për të pasur një shtëpi të bukur duhet të kesh edhe ide interesante, sesi ambienti të duket sa më tërheqës dhe i këndshëm.

Një nga gjërat që nuk mungon në shtëpi janë lulet, por vazot e tyre duhet të jenë sa më të veçanta.

Më poshtë do shihni disa objekte që janë kthyer në vazo shumë bukura.

Shihni dhe provoni në shtëpitë tuaja!