JOQ Albania
Home

Si të zgjeroni këpucët me akull, vetëm për 1 orë?
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 23/01/2016 13:46

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Zakonisht kur blejmë këpucë të reja kemi probleme.

Ato na vrasin këmbën për shkak të fortësisë së tyre. Por ka raste kur këpucët i kemi pak të ngushta dhe këmbët mund të na behën plagë sa herë i veshim.

Në video do të shihni sesi përmes akullit mund t’i zgjeroni këpucët e reja.