JOQ Albania
Home

Mënyrë e lehtë si ta fusni jorganin në çarçaf
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 18/01/2016 10:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

E keni të vështirë të fusni jorganin në çarçaf?

Ju ndoshta shpeshherë i kërkoni ndihmë një familjari tjetër për t’iu mbajtur cepat e çarçafit.

Ne ju sjellim një video ku ta kryeni këtë punë lehtë, shpejt dhe pa ndihmën e askujt.