JOQ Albania
Home

Si t’i vendosni zinxhirët në goma të makinës për 2 minuta
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 17/01/2016 12:44

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Reshjet e dendura të dëborës të cilat kanë rënë gjatë gjithë natës kanë zbardhur veri-lindjen e Shqipërisë, veçanërisht Korçën, Kukësin dhe Dajtin.

Erërat e forta dhe stuhitë e dëborës kanë krijuar masive dëbore në rrugë që kanë sjellë edhe bllokimin e tyre.  Ata që janë të detyruar të udhëtojnë në këto zona duhet me patjetër që automjetet e tyre të pajisen me zinxhirë.  Në videon e mëposhtme do të shihni mënyrën sesi të vendosni zinxhirët lehtësisht pa pasur nevojë për persona të tjerë.