JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Balluku ultimatum punonjësve: Kthehuni në punë se do ndëshkoheni, do merren masa sipas ligjit!
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 07/04/2021 13:44

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ministrja e MIE, pas kaosit të shkaktuar në aeroportin e Rinasit, me anulimin e fluturimeve dhe bllokimin e vaksinave, e ka quajtur këtë situatë politike dhe se punonjësit po veprojnë ë kuadër të fushatës. Ajo ka paralajmëruar masa ndëshkimore për kontrollorët dhe është i ka dhënë ultimatum të kthehen në punë.

“Punonjësit të kthehen në detyrë të stabilizohet situata. Shteti ligjor do ketë masa dhe ndëshkime. Gjatë 20202, Albcontrol s’ka patur mundësi të investojë. Është grevë e pastër ilegale sepse thyhet kodi i punës”-ka deklaruar Balluku ndër të tjera.

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?
  • KË DO VOTONI MË 25 PRILL?