JOQ Albania
Home

Muret janë të çara, qytetari nis imazhet nga Durrësi: Është i banueshëm thonë
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 06/03/2020 0:44

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nga tërmeti 26 nëntorit u shuan 51 jetë dhe me mijëra shqiptarë kanë mbetur në rrugë të madhe, pasi nuk kanë as një streh ku të fusin kokën.

Shtëpitë e tyre u shembën nga lëkundjet e forta sizmike të 26 nëntorit . E pas atyre lëkundjeve shumë banesa u shpallën të pabanueshme.

Ndërsa së fundmi në redaksinë e JOQ Albania ka shkruar një qytetar që tregon se një pallat ku ndodhet një lokal një qytetin e Durrësit edhe pse me mure të çara është shpallur i banueshëm.

Lokali jo vetëm që është hapur, por edhe shkojnë njerëz. Si shikohet në imazhet e nisur nga qytetari ku dallohen që muret janë çarë shumë, por si thotë është shpallur i banueshëm si u tha dhe më lart.

Mesazhi i tij:

Ne nje pallat ne plazhin e Durresit. Eshte i banueshem thone. Lokali plot vlla.