JOQ Albania
Home

Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës në disa drejtime rrugore
Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 13/01/2020 22:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Dukshmëri e zvogëluar për shkak të dukurisë së mjegullës prej 50 deri 100 metra ka në drejtimet rrugore Veles – Katllanovë dhe Koçan – Berovë, prej 50 deri 80 metra në drejtimin rrugor Kumanovë – Kriva Pallankë, prej 20 deri 30 metra në drejtimin Tetovë – Kodër e Diellit dhe deri 50 metra në drejtimin Sveti Nikole – Kumanovë, kumtoi NP Rrugët e Maqedonisë.

Komunikacioni në rrugët shtetërore, siç ceket, po zhvillohet rrjedhshëm nëpër rrugë vende-vende të lagështa.

Nga NP Rrugët e Maqedonisë bëjnë thirrje për vozitje të kujdesshme dhe adaptim të shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë.