JOQ Albania
Home

Tabarez vazhdon me rekordet, kësaj here futet në librin e Rekordeve Gines
Shkruar nga: K Demiraj | Publikuar më: 15/11/2019 21:45

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Trajneri legjendar i Uruguait, Oskar Tabarez, drejton këtë ekip që nga viti 2006 dhe nuk ka ndërmend të heqë dorë edhe pse nuk është fort mirë me shëndet.

Deri tani, aika regjistruar 200 prezenca në stolin e kësaj kombëtare. 73-vjeçari Tabarez e ka drejtuar këtë kombëtare edhe nga viti 1988 deri në vitin 1990.

Mbi 13 vite në stolin e këtij ekipi, me të cilët ka 200 prezenca, e kanë bërë atë të futet në Librin e Rekordeve Gines.

Asnjë trajner më parë nuk ka arritur të regjistrojë 200 prezenca në stolin e një kombëtare, dhe Tabarez është i pari për këtë.