JOQ Albania
Home

Kalon nga rruga e vjetër Tiranë-Elbasan, vajza vë duart në kokë: Mbushur me condoms
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 27/10/2019 17:26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Hedhja e mbeturinave vend e pa vend është një problem mjedisor që ka shqetësuar prej vitesh tashmë ambientalistë dhe dashës të natyrës.

Ndërgjegjësimi nuk ka funksionuar kurrë me shqiptarët, të cilët pasi mbarojnë një piknik apo një aktivitet tjetër në natyrë i lënë në tokë pecetat apo letrat e produkteve ushqimore.

Apele të tilla për t’ia bërë të qartë dëmin që i bëhet mjedisit, nuk kanë qenë kurrë të efektshme për popullin tonë.

Sa i përket kulturës, një vajzë ka shkruar e shqetësuar për gjendjen në rrugën e vjetër Tiranë-Elbasan, e cila në çdo cep-ndalim është e mbushur me mbeturina dhe prezervativë.

Ajo shkruan:

Pershendetje Joq, rruga e vjeter e Tiranes (qafe kerrabe)mbushur me peceta dhe condom, ndotje masive, kur do ndergjegjesohen njerezit per te mbrojtur mjedisin?”