JOQ Albania
Home

Terminator së shpejti në kinema.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 23/10/2019 16:39

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Publikimi i një sekuence të re të Terminatorit është bërë një ritual i njohur: Regjisorët e fundit pranojnë madhështinë e dy filmave të parë, më pas ngatërrojnë me ngulm për sekuencat e tjera – të cilat janë injoruar në mënyrë të pashmangshme, sepse ata na sigurojnë që këtë herë, ata kanë krijuar vazhdimin që kemi pritur.

Nuk mund t'ju them nëse "Rise of Machines", "Salvation" ose "Genisys" meritojnë të pushohen nga puna , sepse unë nuk kam parë ndonjë prej tyre. Por mund të them që kësti i fundit, "Terminator: Fate Dark", jep premtimin për një vazhdim të denjë.

Ndihmon, sigurisht, për të parë kthimin e disa emrave të njohur – jo vetëm Arnold Schwarzenegger, por edhe Linda Hamilton, e cila merr rolin e Sarah Connor për herë të parë që nga "Terminator 2." Krijuesi i ekskluzivitetit James Cameron , i cili me sa duket ishte shumë i zënë me vazhdimet e tij për "Avatar" për të drejtuar, por që mbeti i përfshirë si një producent dhe shkrimtar i tregimit.

Skenari me të vërtetë duhet na’ japë një arsye që ato fytyra të njohura të kthehen së bashku në ekran, dhe të n'a bindin se nuk është plotësisht e kotë të shikosh një film tjetër Terminator.