JOQ Albania
Home

Verizon jep 12 muaj falas Disney +
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 23/10/2019 16:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në 12 nëntor Verizon do të fillojë të ofrojë 12 muaj Disney + për të gjithë klientët e tij të ri dhe ekzistues 4gLTE dhe 5G pa kufij, thanë kompanitë sot në një deklaratë të përbashkët.Është një mënyrë e shkëlqyer që Disney të luajë numrat e hershëm të subscribers dhe Verizon të shtojë një aftësi marramendëse ndërsa konkurrenca nxehet si për kompanitë mediatike ashtu edhe për telekomunikacionin.

Ndërsa Comcast dhe AT&T kane pronat e veta të suksesshme në media, Verizon ka parë fatin e tij në peizazhin e mediave duke u shmangur sa më shumë nga tezat e investimeve pas blerjes së Aol ... pastaj Yahoo ... pastaj t'i bashkojë ato në Oath. Nëpërmjet marrëveshjes, klientët Verizon mundësojnë qasje në gjithçka që ka Disney + për të ofruar, duke përfshirë serialin shumë të pritur të televizionit Star Wars, “The Mandalorian” dhe 25 filma dhe dokumentarë të tjerë origjinalë.

"Dhënia e klientëve të Verizon një ofertë të paparë dhe accessnë Disney + në platformën e zgjedhjes së tyre është një tjetër shembull i angazhimit tonë për të siguruar përmbajtjen më të mirë premium të disponueshme përmes partneriteteve kryesore për klientët tanë," tha kryetari i Verizon dhe CEO, Hans Vestberg, në një deklaratë. "Puna jonë me Disney shtrihet përtej Disney + pasi ne sjellim fuqinë e teknologjisë 5G Ultra Wideband në industrinë e argëtimit përmes iniciativave emocionuese me Studios Disney Innovation dhe në parqe," shtoi ai.