JOQ Albania
Home

E dalloni kafshën e rrezikshme shumë pranë fëmijëve?
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 21/10/2019 9:41

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Dy fëmijë ishin vetëm pak centimetra larg vdekjes. Ata po shëtisnin në një shteg përmes një pylli në Australi.

Vajza dhe djali ishin duke luajtur pranë shtëpisë së tyre në Eskdale, Victoria. Nëna e tyre Alanna iu bëri një foto nga pas duke menduar se ishte një pamje shumë e bukur.

Por vetëm pasi e pa foton e dalloi edhe zvarranikun helmues disa centimetra larg fëmijëve. Ju mund ta dalloni?