JOQ Albania
Home

Wing fillon reklamat e delivery me dron.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 19/10/2019 15:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Spin-dorëzimi i telekomanduar, Wing ka filluar t’i shërbejë klientëve të SH.B.A.-së, pasi u bë kompania e parë e dorëzimit të dronit që mori para për të bërë këtë gjë në fillim të këtij viti. Wing është duke punuar me FedEx Express dhe Walgreens në këtë pilot, dhe klientët e tyre të parë janë Michael dhe Kelly Collver, të cilët do të marrin një “pako për kollën dhe ftohtjen”, e cila përfshin Tylenol, pika të kollës, indet e fytyrës, Emergen-C dhe ujë në shishe.

Rrëmbyesit po marrin paketën e tyre në Christianburg, Va., I cili është aty ku Wing dhe Walgreens do të drejtojnë këtë pilot inaugurues të shërbimit të dorëzimit të telekomanduar. Walgreens merr një kredi të dukshme në pazar, duke u bërë shitësi i parë i Sh.B.A-së që do të bëjë një shpërndarje nga dera tek klienti përmes derës, ndërsa FedEx do të jetë ofruesi i parë i logjistikës që do të sigurojë një shpërndarje të telekomunikacionit elektronik me një dërgesë të veçantë.

Wing po punon gjithashtu me Sugar Magnolia të Virginia, një shitës me pakicë në shtet, dhe ajo pjesë e ekuacionit është përqendruar në provimin se si Wing dhe dorëzimi i drone mund të shërbejnë klientëve të fundit të tregtisë elektronike në shtëpitë e tyre. Konsumatorët e sheqerit Magnolia mund të marrin sende të vogla, përfshirë çokollata dhe produkte letre, të dorëzuara drejtpërdrejt drejt tyre përmes dronit përmes pilotit të ri.