JOQ Albania
Home

Tilting Point fiton Gondola
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 19/10/2019 15:43

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Tilting Point njoftoi dje se ka fituar Gondola, një kompani që synon të rrisë fitimin e parave, duke optimizuar ofertat në lojë dhe reklamat me video. Drejtori i Përgjithshëm i Tilting Point, Kevin Segalla e përshkroi modelin e kompanisë së tij si "botim progresiv" – zakonisht, zhvilluesit e lojërave celular fillojnë të punojnë me Tilting Point sepse kanë nevojë për ndihmë për blerjen e përdoruesit, dhe pastaj zhvillojnë një marrëdhënie më të thellë botuese me kalimin e kohës.

"Me një grup të përzgjedhur të partnerëve tanë të zhvillimit, ne do të marrim një IP, dhe ne do t'i bëjmë ata të marrin motorin që kanë tashmë dhe të krijojnë një lojë krejt të re," tha Segalla. "’Eshtë me të vërtetë një përpjekje e dyfishtë midis nesh dhe zhvilluesit."

Për të realizuar gjithë këtë, kompania ka ndërtuar mjete të inteligjencës artificiale për të përmirësuar blerjen e përdoruesve. Por pala tjetër e ekuacionit, sipas mendimit të Segalla, është duke rritur vlerën e jetës për përdoruesit e fituar.

"Në fund të ditës, shkalla e një loje ulet në dy gjëra të thjeshta, [kosto për instalim] dhe LTV," tha ai. "Zhvilluesit e fortë po punojnë për të përmirësuar LTV-në e lojtarëve të tyre, por ka shumë fruta me varje të ulët që me setin e duhur te mjeteve mund t’i përdorni për të përmirësuar vlerat e jetës. Kjo është ajo që ka të bëjë me Gondola ... Ne kemi ndjekur për vite me rradhë dhe thamë: "Le ta sjellim këtë brenda."