JOQ Albania
Home

Teatrot AMC fillojnë shërbimin e vet – on demand
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 16/10/2019 16:46

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Teatrot AMC njoftuan sot një shërbim të ri të quajtur sot Teatrot AMC On Demand – një treg ku anëtarët e programit të besnikërisë Stubs të AMC mund të blejnë ose marrin me qira filma individuale për të parë në shtëpi.

Fillimi i një tregu të filmit, të një stili iTunes, duket pothuajse i çuditshëm në një kohë kur të gjitha kompanitë kryesore të medias duket se po ndjekin drejtimin e Netflix dhe po përgatisin shërbimet e tyre të transmetimit. Një model pak i modës së vjetër, por ështeë interesante si përpjekja e zinxhirit teatral më të madh në botë për tu diversifikuar.

AMC Theatre On Demand ka më shumë se 2,000 filma, të tërhequr nga të gjitha studiot kryesore, të disponueshme në lansim. (Si një nxitje shtesë, nëse blini ose merrni me qira një film të shpërndarë nga Lionsgate ose Paramount Pictures, do të merrni edhe tre filma shtesë nga e njëjta studio.) Kompania thotë se shërbimi do të jetë i disponueshëm përmes uebit, aplikacioneve celular dhe aplikacioneve TV – megjithëse nuk përmend pajisje specifike.