JOQ Albania
Home

Janë të tmerrshëm/ Personat këtyre shenjave ju përdorin fillimisht si marioneta, më pas shpërthejnë në xhelozi
Shkruar nga: V Gashi | Publikuar më: 06/10/2019 20:08

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Aty ku ka dashuri, ka edhe xhelozi, pasi të qenit xhelozë, është pjesë e pandashme në një lidhje.

Xhelozia e tepërt është një nga arsyet kryesore që ndikon në përkeqësimin e marrëdhënieve në çift, e cila çon deri në ndarjen përfundimtare.

Sipas astrologëve, në dy shenja horoskopi, xhelozia mund të shndërrohet dalëngadalë në një sëmundje që i bren nga brenda.

Bëhet fjalë për shenjën e Gaforres dhe të Bricjapit.

Por nuk mjafton me kaq! Këto dy shenja, përpara se të arrijnë në këtë pikë ju trajtojnë si marionetë, fijet e së cilës i kontrollojnë si t’ju dojë qejfi.

Aty ku ka dashuri, ka edhe xhelozi, por në rastin e 2 shenjave të mëposhtme të horoskopit xhelozia mund të shndërrohet dalëngadalë në një sëmundje që i bren nga brenda. Por nuk është kjo më e keqja, pasi para të arrijnë në këtë pikë ju trajtojnë si marionetë, fijet e të cilës i kontrollojnë si t’ju dojë qejfi.

1. Gaforrja
Në përgjithësi, Gaforrja mund të jetë një person disi i dyshimtë. Nuk është gjithmonë e lehtë për të që të hapet, kështu që kur ta bëjë, kjo do të thotë se ajo me të vërtetë ju beson. Kur ajo bëhet xheloze, në të vërtetë mund të duket sikur ajo është më mbrojtëse ndaj jush, sikur të jetë duke dyshuar për tradhëti apo se diçka tjetër po ndodh. Sidomos në një marrëdhënie të re, një Gaforre mund të jetë pak e pasigurt derisa ajo ta kuptojë që ju interesoheni vërtet për të.

Ajo mund të mendojë se xhelozia e saj është thjesht ajo që nuk ka besim në vetvete dhe ajo mund të supozojë se ajo nuk është e mirë mjaftueshëm për ju. Mënyra më e mirë për ta luftuar këtë është ta dëgjosh kur ajo thotë se dëshiron të flasë; nuk i dihet kurrë se ku do të shkojë biseda me një Gaforre derisa ajo të mund të hapet dhe të shpjegojë atë që e shqetëson.

2. Bricjapi
Për një Bricjap, xhelozia mund të jetë plotësisht dënuese në një marrëdhënie. Së pari, mund të jetë shumë e vështirë për të t’u besojë njerëzve dhe nëse i jep arsye për t’u bërë xheloze, ky është vetëm kremi mbi tortë, shkruan "living". Nëse një Bricjap është lënduar më parë, ajo ndonjëherë mund të presë për më të keqen. Që do të thotë se kur bëhet xheloze, ajo do të arrijë në përfundimin se marrëdhënia mori fund edhe nëse nuk po ndodh asgjë.

Duke thënë këtë, është gjithmonë mirë që të jesh i hapur dhe i ndershëm me një Bricjap. Nëse xhelozia e saj lejon mendjen e saj të endet në skenarë të paimagjinueshme dhe të pavërteta, qëndrimi i saj mund të ndryshojë shumë shpejt. Ajo mund të fillojë të bëhet zemërngushtë dhe të veprojë sikur çdo gjë që thua dhe bën është e pafalshme. Mund të duhet pak kohë për ta qetësuar, por nëse marrëdhënia ia vlen, është e nevojshme për ta bërë.