JOQ Albania
Home

Apple tanimë ka një program falas për riparimin nëse iPhone 6S nuk ju punon
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 05/10/2019 11:20

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Apple ka pranuar se ekziston një komponent i cili mund të shkojë keq në disa iPhone 6S dhe 6S Plus, i cili i pengon ata që të mos karikohen – dhe tani po ofron që ta ndërroj këtë komponent me një program falas për riparim. 

 

Faqja e suportit të kompanisë nuk jep shumë detaje rreth komponentit i cili shkakton problemin, por ti mund të vendosësh numrin serial të celularit tuaj për të parë nëse është i prekur. Handsets e prekur janë ata të vetmit që janë prodhuar në fundin e procesit të iphone, ato të prodhuar midis Tetor 2018 dhe Gusht 2019, kur të dy celularët ishin ndërprerë. Apple nuk ka dhënë asnjë koment se cila pjesë ka qenë përgjegjëse për këtë problem.