JOQ Albania
Home

Celularët Samsung tani punojnë me wireless e Android Auto
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 03/10/2019 14:53

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

 

Përdoruesit e Samasung Galaxy S8, S9 dhe S10 do të jenë në gjendje të përdorin Android Auto. Sipas disa burimeve suporti i wireless Android Auto është shtuar tek celularët e  rinj të Samsung. 

 

Wireless Android Auto është i disponueshëm vetëm në njësitë kryesore të tregut, që do të thotë se përdoruesit e Samsung smartphone që duan të të mos kenë të bëjnë më me tela duhet ta blejnë qindra dollarë dhe ta instalojnë një të tillë. Kur përdoruesit e Samsung smartphone të blejnë një të tillë duhet të sigurohen që celulari i tyre punon me Android 9.0, gjithashtu edhe versionin 4.7 ose më të reja të aplikacionit Android Auto. Pas kësaj ata mund të përdorin Android Auto tek wifi i makinës së tyre. Disa nga problemet që disa nga përdoruesit e CarPlay dhe Android Auto kanë raportuar ka të bëjë me faktin që bateria harxhohet më shpejt dhe sido që të jetë përdoruesve i duhet ta karikojnë gjithsesi.