JOQ Albania
Home

Kanë karakteristika të veçanta, femrat e këtyre 3 shenjave “çmendin” të gjithë meshkujt
Shkruar nga: V Gashi | Publikuar më: 29/09/2019 23:03

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Çdo shenjë horoskopi ka karakteristikat e saj, ku përmblidhen pikat e forta dhe ato të dobëta.

Disa shenja përdorin bukurinë e tyre për të joshur personin që pëlqejnë, ndërsa disa të tjera kanë pikë të fortë komunikimin dhe sjelljen e tyre.

Mirëpo tre shenjat e mëposhtme, falë karakteristikave të tyre të veçanta që kanë, mund të bëjnë çdo mashkull të "çmendet" pas tyre.

Peshorja: Këto kohë po lexojmë aq fjalë të mira për Peshoren. Gruaja Peshore nxjerr vetëm mjaltë nga goja, karakterizohet nga një harmoni dhe sens i të drejtës që do t’ia kishte zili kushdo. Di të japë shumë dashuri, është mirëkuptuese, ngacmuese kur duhet dhe me këmbë në tokë. E çfarë ju duhet tjetër?

Shigjetari: Vajzat dhe gratë që i përkasin kësaj shenje mund të konsiderohen pa frikë ‘’uzurpueset’’ më të ëmbla të zemrës. Janë aq të ëmbla, të këndshme, plot botë, natyra empatike, besnike dhe ndoshta njohëset më të mira të artit të të folurit, ndaj e vështirë të mos e humbësh kokën pas tyre. Në qoftë se ne jetën tuaj keni njohur një grua Shigjetar, është e pamundur ta kesh harruar pasi lë shenjën e saj kudo.

Ujori: Në pamje të parë femrat Ujor duken aq të ndjeshme dhe të brishta, por pas tyre fshihen luanesha të vërteta që ia arrijnë të shkëlqejnë kudo. Edhe pse natyra ëndërrimtare nuk është gjithmonë në anën e tyre, ato ia dalin të triumfojnë. Ka një siguri të paparë, shumë durim dhe vullnet për t’u shkuar gjërave përpara, sipas living. Janë të drejtpërdrejta, lozonjare, të shkathëta, dinë si të të bëjnë për vete dhe të mos i harrosh kurrë.