JOQ Albania
Home

Apple po konsideron përdorimin e logos si një notification light
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 28/09/2019 12:42

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Apple ka aplikuar një patentë për të përdorur logon që ndodhet mbrapa celularëve si një notification light. Kjo nuk është një ide e re, sepse kemi parë një të ngjashme tek Razer Phone 2 vitin e kaluar, dhe Motorola One Zoom përdor logon e tij si notification light sesa sensorin e fingerprint në modelet e mëparshme. Nuk është një feature aq e rëndësishme, por është ndihmues në momentin që ti do të dish që nuk po humbet asgjë të rëndësishme ndërkohë që celulari është i kthyer mbrapsh në tavolinë.

Aplikcioni bën shpesh referenca në thirrjet “telefon celular” si pjesë të përshkrimit të tij, i cili sugjeron që Apple është duke konsideruar përdorimin e një feature në të ardhmen për iPhone. Sidoqoftë, patenta gjithashtu përfshin imazhe që tregojnë një seri të “ ilustrimeve të pajisjeve elektronike” duke përfshirë një laptop, tablet dhe cdo gjë të iMac. Vetëm sepse Apple ka konsideruar një feature nuk do të thotë domosdoshmërisht që do ta përfshijë në ndonjë nga produktet në ta ardhmen e afërt.