JOQ Albania
Home

8 produktet Echo që Amazon lancoi
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 26/09/2019 15:47

 • Share
 • Share
 • Share
 • Share

Amazon, the US e-commerce and cloud computing giant is said to hire 1,000 people in Poland. The company already hires almost 5,000 people in Poland and has service centers in Gdansk, Wroclaw and Poznan ON 14 April 2016. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images)

Eshtë e dallueshme që Amazon po përpiqet ta bëj asistentin personal Alexa sa më shumë përfshirës të jetë e mundur. Ja 8 produktet Echo që Amazon lancoi:

 1. Echo Studio

Echo Studio është një ndër speaker high- end i Amazon. Ai është i dizenjuar me një tweeter një inch dhe me 3 speaker 2 inch të katergorisë mesatare, 3D audio dhe teknologji Dolby Atmos. është i diponueshëm për tu blerë në datë 7 Nëntor me një cmim prej $199.99.

 1. Echo Show 8

Linja e Echo Show të Amazon mund të duket si frame e pikturave, por sipas Amazon ato bëjnë më shumë se aq. Ky version ofron një ekran 8 inch dhe një kamera, dhe gjithashtu përfshin një integrim me Food Network në mënyrë që ti ta përdorësh për të parë dhe bërë receta të reja gatimi. është e diponueshmë në 21 Nëntor me një cmim prej $129.99.

 1. Echo Speaker

Gjenerata e tretë e Speaker Echo të Amazon është përditësuar me një spekare të ri (sipas Amazon ka të njëjtën arkitekturë të Audio si speaker Echo aktual) dhe një ngjyra të reja, dukë përfshirë blunë, jeshilen dhe grinë. është e disponueshme në 18 Tetor me një cmim prej $99.99.

 1. Echo Dot me orë

Gjenerata tjetër e Echo Dot përfshin një ekran LED anash e cila të lejon të shohësh orën, temperaturën dhe alarmet. është e disponueshme në 19 Tetor me një cmim prej $59.99.

 1. Echo Flex

Dezinjuar për tu përshatur në cdo cep të shtëpisë suaj, speaker i vogël me përmasa 2.8×2.6×2.0 inch, i cili përfshin edhe një port USB-A. është i disponueshmë në 14 Nëntor me një cmim prej $24.99.

 1. Echo Buds

Amazon po shkon më sipër Apple AirPods përsa i përket setit të earbuds me wireless. Me një cmim agresiv dhe duke përfshirë teknologji të dizenjar për të reduktuar zhurmat e ambjentit, Echo Buds gjithashu përfshijnë e një passthrough mode (në mënyrë që ti të degjosh cfarë po ndodh në rrugë), gjithashtu të përfshirë edhe Siri ose Google Assistant. është e disponueshme në 30 Tetor me një cmim prej $129.99.

 1. Echo Frames

Një nga dy nga produktet që mund të konsiderohen si më eksperimentalet se cdo gjë tjetër janë Echo Frames të cilat do të akomodojnë perceptimin e të parit nëpëmjet syzeve. Ndryshe nga Google Glass, Echo Frames janë dizenjuar të duken si syze të zakonshme dhe të mos përfshijnë një kamera ose ekran, ideja qëndron tek të paturit e Alexa kudo që ti të jesh. Cmimi i Echo Frames është $179.99.

 1. Echo Loop

Unaza smart ashtu si edhe Echo Frames, është bërë për të patur Alexa me vete kudo që të gjendesh. Loop përdor një butonn që të jep akses tek assistant personal dhe më një teknologji me dridhje kur dikush të telefonon dhe po ti mund të vendosësh unazën nëgisht në mënyrë që ti përgjigjesh telefonatës. Cmimi i Echo Loop është $129.99.