JOQ Albania
Home

Për të qarë apo për të qeshur?! Fëmijët e Tiranës duan të lahen, “futen me kokë” në shatërvanin e qytetit
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 21/09/2019 11:06

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Mungesa e ujit prej më shumë se dy muajsh i ka detyruar qytetarët e Tiranës të gjejnë zgjidhje alternative për të plotësuar nevojat e tyre.

Disa dalin me bidona në duar, disa mbajnë radhë të gjata në burime dhe disa shfrytëzojnë ato pak shatërvane me ujë në Tiranë për të hequr papastëritë që u janë krijuar.

Një video sa për të qeshur, aq edhe për të qarë ka mbërritur ditën e djeshme në redaksinë e JOQ ALBANIA. Në video shihen dy fëmijë, të cilët shfrytëzojnë ujin e shatërvanit në Zog të Zi për nevojën e tyre bazike që me siguri në shtëpi i mungon. Ata lahen dhe në të njëjtën kohë përcjellin një mesazh tek të gjithë ata që i shikojnë dhe nuk reagojnë.

“Kjo është Tirana e sotme”,- duan të thonë ata!

Për të vënë duart në kokë! Orarin në të cilin këta fëmijë duhet të ishin në shkollë, kryejnë nevojat që Bashkia ka kohë që nuk ia plotëson.

Krahas VIDEO-s qytetari shkruan:

Kur s'ka ujë në shtëpi, do lahesh te shatërvani që ka ujë, ça të bësh...