JOQ Albania
Home

Microsoft zbulon ridizenjimin e aplikacioni To Do i cili do të zëvëndësojë Wunderlist
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 20/09/2019 16:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Microsoft po bën disa ndryshime të mëdha tek aplikacion To Do, me një ridizenjim i cili përfshin më shumë opsione të personalizuar dhe një ndryshim të emrin nga To-Do thjesht To Do. Titujt e mëdhenj në versionin e To Do do të zhduken në favor të një varieteti të imazheve të background dhe ngjyrës së templateve që mund të tematizojnë të gjithë aplikacionin. Ti mund të jesh në gjendje të zgjedhësh nga background i Berlin Tv e cila ishte feature në Wunderlist, pasi Microsoft po përpiqet të sjellë më të mirën e të dyjave bashkë Wunderlist dhe To Do.

To Do tani duket më shumë si versioni origjinal i Wunderlist, dhe background janë të personalizuara për list në mënyrë që ti me të vërtetë të personalizosh pamjen e një liste në To Do nga listat bazë. Dark mode gjithashtu është tani e disponueshme në Android, Windows dhe Mac dhe së shpejti do të jetë e disponueshme në iOS 13.

 

Microsoft është gjithashtu duke rikujtuar përdoruesit e Wunderlist cfarë ka ndryshuar vitet e fundit tek To Do. Një version i MAC debutoi në fillim të këtij viti, dhe To Do gjithashtu përfshin një feature për një plan ditor i cili bën të mundur përdorimin e smart lists të cilat mund ti keni përdorur tek Wunderlist. Feature My Day do të rifreskohet cdo ditë me sugjerimin se cfarë ti duhet të bësh atë ditë. 

 

Microsoft po shpreson se me këto ndryshime të To Do të mund të marrë sjellë tek aplikacioni fansat e Wunderlist. Microsoft nuk ka siguruar update të tjera në kohën që Wunderlist u mbyll, por kompania ka përmendur këtë version të ri të To Do si një ndër vizionet më të arrira. Microsoft tani po kërkon një feedback shtesë mbi ndryshimet, duke i kujtruar njerëzve që është e lehtë të shkëputesh nga Wunderlist.