JOQ Albania
Home

Francezët korigjojnë gabimin, vendosin himnin dhe fillon ndeshja
Shkruar nga: K Demiraj | Publikuar më: 07/09/2019 20:54

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kaos i vërtetë para ndeshjes mes Francës dhe Shqipërisë, dhe “Stade de France”, në momentin kur po këndoheshin të dyja himnet.

Të parët ishin lojtarët e Shqipërisë që do këndonin himnin, por organizatorët vendosën një himn komplet tjetër.

Lojtarët shqiparët u habitën në këtë moment dhe qëndruan në vend pa lëvizur. Ata nuk pranonin të vazhdonin procedurën duke dhënë duart, teksa prisnin që të dëgjohej himni i tyre, himni i Shqipërisë.

Pas afërsisht 5 minutave kaos, është vendosur himni dhe më pas gjithçka ka vijuar normalisht.