JOQ Albania
Home

Faqja juaj nuk do të jetë më si më parë, Facebook bëhet gati të sjellë ndryshimin drastik
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 17/05/2019 9:54

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Facebook njoftoi se do të sjellë një ndryshim të madh në mënyrën sesi postimet paraqiten në ‘News Feed’.

Në kuadër të përpjekjes së kompanisë për të rregulluar ‘cilësinë e kohës së shpenzuar’ në rrjetin sociale, Facebook njofton se do nisë të t’i japë sërish prioritet postimeve nga miqtë tuaj më të afërt.

Me pak fjalë, rrjeti social do t’i kthehet, deri diku, kohës kur ju shihnit në faqen tuaj postimet e miqve me të cilit kishit më shumë kontakt, në vend të faqeve të favorizuara nga algoritmi.

Gjiganti i rrjeteve sociale njoftoi gjithashtu se do t’u “serviri’ në ‘News Feed’, linqe që ju i konsideroni si të më të vlefshme.

Dy përditësimet e reja do ta ndihmojnë algoritmin e Facebook që të zgjedhë materialet që konsideroni më të rëndësishme për jetën tuaj dhe t’ua paraqesë ndërsa shpenzoni kohë në rrjetin social.

Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania