JOQ Albania
Home

Galaxy S10+ apo iPhone XS Max? S’jua merr mendja cili është më rezistent
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 01/04/2019 18:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Për shumë përdorues është shumë e rëndësishme të dinë se sa rezistencë ka pajisja e tyre, dhe më shumë kur bëhet fjalë për një që kushton shumë.

Për këtë arsye, ky kanal në YouTube është porositur të kryejë 4 testime të ndryshme për të identifikuar se cila pajisje reziston më shumë, Iphone XS Max apo Galaxy S10+?

Të dy telefonat celularë janë testuar për të parë se cila është më kompakte pas rënies në pozicione të ndryshme.

E gjeni dot se si ishte vlerësimi? Shikoni videon më poshtë: